Domov / Správy / Ktorý materiál je lepší pre záchytné tyče do kúpeľne?

Ktorý materiál je lepší pre záchytné tyče do kúpeľne?

Ak máte doma starších ľudí, môžete zvážiť inštaláciu záchytné tyče v kúpeľni. Keďže starší ľudia sa najviac boja zápasenia, sú náchylní na zlomeniny. Vrstvu protišmykovej podložky s otvormi sa odporúča pre každý prípad položiť na zem.

O inštalácii záchytných tyčí v kúpeľni?

Kúpte si madlá na vane online a všetko príslušenstvo je dobre vybavené. Žiadne zváranie, krásne a veľkorysé. Priamy predaj v továrni, zabezpečenie kvality.

Ako nainštalovať kľučku sklenených dverí do kúpeľne?

To je ťažké povedať, existujú všetky druhy rukovätí a rôzne rukoväte sú inštalované inak. Mali by ste ma nechať vidieť, aké rukoväte sú na predchádzajúcom obrázku.

Aký je najlepší materiál na záchytné tyče do kúpeľne?

Madlá do kúpeľne sú vyrobené z materiálu a z hľadiska jednoduchej starostlivosti a odolnosti je lepšia nehrdzavejúca oceľ. Pretože materiál z nehrdzavejúcej ocele nehrdzavie a je pevný a odolný.

YUSON je zodpovedný za držadlo a sedadlo do sprchy na predaj. Sklopné madlá a protišmykové sedadlá do sprchy sú vhodné najmä pre starších ľudí doma, aby sa predišlo pádom. Sklopné madlá šetria priestor v kúpeľni a možno ich otočiť o uhol. A protišmykové sedadlá do sprchy sú vyrobené z plastu, ktorý má dobrý protišmykový účinok.

Podrobnosti vám poskytne: Kúpeľňové doplnky

Ak máte záujem o naše produkty alebo máte nejaké otázky, kontaktujte nás.

Kontaktuj nás
Zanechajte správu

Kontaktujte nás