Domov / Správy / Aké sú rôzne typy kúpeľňových batérií?

Aké sú rôzne typy kúpeľňových batérií?

Vybrať umývadlovú batériu môže byť zložitejšie, ako by ste si pôvodne predstavovali. Verte alebo nie, existuje veľa rôznych typov kúpeľní kohútiky dostupné vo všetkých druhoch farieb, povrchových úprav, štýlov a veľkostí. Výber umývadlovej batérie by ste mali robiť veľmi opatrne, pretože tú istú batériu si zvyčajne ponecháte mnoho rokov a mala by zodpovedať celkovému dojmu a téme miestnosti a vášho ďalšieho kúpeľňového vybavenia.

1. Most

Ak chcete skombinovať staromódny štýl s dnešnou technológiou, mostové batérie môžu byť pre vás! „Most“ znamená, že všetky páky a kohútik sa rozvetvujú z jednej jedinej časti. To si vyžaduje dva otvory v doske kúpeľne namiesto troch.

Často môžete nájsť mostové batérie s umývadlami pod montážou. Táto kombinácia vám ponúka slobodu experimentovať s drezovou batériou. Zvyčajne sa mostové batérie montujú na kúpeľňovú dosku, čo tiež uľahčuje čistenie okolo batérie, a preto je jednoduchšie udržiavať umývadlo v kúpeľni čisté a hygienické.

2. Stredová súprava

Kúpeľňové batérie, ktoré sú umiestnené v strede, fungujú s umývadlami s tromi otvormi. Stredové kúpeľňové batérie majú rukoväte, ktoré sú od seba vzdialené štyri palce. Tieto batérie obsahujú výtok a dve rukoväte, jednu na každej strane základnej jednotky.

3. Jednorúčka

Kúpeľňové batérie s jednou pákou, známe tiež ako jednopákové batérie, sú presne také, ako to znie – kúpeľňová batéria s jednou rukoväťou. Jedinečná rukoväť jednoručkových batérií ovláda teplotu vody aj tlak vody. Jednorúčkové batérie sú obľúbeným štýlom aj pre kuchynské batérie.

Väčšina jednorúčkových drezových batérií potrebuje iba jeden alebo dva otvory. To znamená, že tieto batérie budú vyžadovať iba jeden otvor v kúpeľni alebo kuchynskej doske na inštaláciu batérie. Ak však existujú ďalšie otvory, niektoré batérie sa dodávajú s montážnou doskou, ktorá zakryje ďalšie otvory.

4. Spread-fit

Pripojenie pod umývadlom pod umývadlom alebo doskou umývadla je skryté pomocou kohútikov. Tieto batérie majú samostatné výtoky a samostatné rukoväte. Zvyčajne sú otvory pre tieto drezové batérie umiestnené vo vzdialenosti až 10 palcov od seba. Tieto batérie môžete namontovať aj v neštandardných konfiguráciách. Môžete napríklad umiestniť výtok do zadného rohu a rukoväte batérie na jednu stranu, čo zjednoduší tesné inštalácie. Táto batéria je veľmi podobná stredovej kúpeľňovej batérii.

5. Upevnenie na stenu

Nástenné batérie sú pripevnené k stene, na rozdiel od pripevnenia k umývadlu alebo pultu ako nástenná batéria alebo kohútik. Tieto batérie sa rozprestierajú nad umývadlom a sú dostupné v širokej škále štýlov, veľkostí, farieb a povrchových úprav.

Mnoho ľudí si vyberá nástenné svietidlo kvôli jeho čistému vzhľadu; je to štýl, ktorý pôsobí moderne a zároveň účelne. Hlavnou výhodou nástennej batérie na umývadle je, že uľahčuje udržiavanie čistoty v okolí umývadla. Keďže nečistoty a vápenaté usadeniny majú tendenciu sa hromadiť na zadnej strane drezu, je to kľúčová oblasť na čistenie. Je ľahšie dosiahnuť bez kohútika a hardvéru v ceste.

Pred výberom umývadlovej batérie si prečítajte možnosti, aby ste získali predstavu o tom, čo hľadáte. Potom nájdete všetky druhy vodovodných batérií YUSON, a výrobca kúpeľňového nábytku .

Ak máte záujem o naše produkty alebo máte nejaké otázky, kontaktujte nás.

Kontaktuj nás
Zanechajte správu

Kontaktujte nás